444 0 773 info@horozoglunakliye.com

Eşya Depolama

Eşya depolama kişisel veya iş eşyalarınızı güvenli bir şekilde saklamak için kullanılabilecek bir hizmettir. Firmamız bünyesinde kiralanmış bir alanı kullanma işlemi ile sizler de eşya depolama hizmeti alabilirsiniz. Bu hizmet, taşınma, seyahat, ev yenileme gibi durumlarda ya da mevsimsel eşyaları muhafaza etmek için sıklıkla tercih edilebilmektedir.
Firmamız, kurulduğumuz günden beri tüm Türkiye’de en çok tercih edilen eşya depolama firmasıdır. Sizler de güvenilir, kaliteli ve sağlam bir eşya depolama hizmeti almak istiyorsanız müşteri danışmanlarımız ile görüşerek bir ön fiyat çalışması almayı talep edebilirsiniz.
Depolama işlemlerinde ilk olarak depolanacak olan eşyaların analizi yapılmakta ve eşyaların türü, yapısı, boyutu ve miktarı tespit edilmektedir. Bu değerlendirme ve analiz sonrasında sizin için önem arz eden eşyalar, malzemeler ya da evraklar için uygun olan depolama alanı tespit edilmektedir. Sizler de firmamızın geniş müşteri ailesine katılın ve yüzde yüz müşteri memnuniyetimizin tadını çıkartın.

Eşya Depolama Firması

Eşya depolama firması arayışında olanlar tarafından güvenilir firmalar araştırılmakta ve merak edilmektedir. Firmamız, deneyimli ve güler yüzlü ekibimiz sayesinde eşyalarınızı depolamak için eşyalarınızın boyutuna en uygun depoyu seçerek kiralayacağınız süre ve depo boyutunuza göre eşya depolama fiyatını sizinle birlikte belirliyoruz. Ardından bulunduğunuz lokasyona en yakın depolama merkezimizden size özel depolarınızı kamyonlarımıza yüklüyoruz. Sonrasında mevcut adresinizde eşyaları sizinle birlikte paketliyor, sağlam bir şekilde kişisel deponuza yerleştiriyor ve deponuzun anahtarını size elden teslim ediyoruz. Kişisel deponuz ya da depolarınız depolama merkezimizde dilediğiniz süre boyunca güvenle saklanmaktadır.

Bu zamana kadar hizmet verdiğimiz binlerce müşterimizin her birinde ilk günkü gibi heyecan ve mutlulukla ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilerleyen eşya depolama firmamızdan sizler de memnun kalacaksınız. Aynı şekilde sizler de eşya depolama firması arayışınızı sonlandırarak en güvenilir adreste olmanın verdiği huzuru yaşayabilirsiniz.

Eşya Depolama Firmaları

Eşya depolama firmaları arasında depolama işlemleri arasında firma seçiminiz için iyi bir başlangıç olacaktır. Güvenilir eşya depolama firmaları aracılığıyla tercih edildiği takdirde, eşya depolama hizmetinde sorun yaşamadan ve güven içerisinde yapılmaktadır. İlk işimizi aldığımız günden beri müşteri ilişkilerimizde karşılıklı güven ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti prensibiyle ilerleyen firmamız ile nakliyesini ve depolanmasını yaptığımız tüm eşyaları emanet vasfında değerlendirerek en hassas şekilde muamele etmekteyiz.

Depolama firmasının seçimi, kurumsal eşya depolama firması olması açısından son derece önem arz etmektedir. Firmanın güvenilir olması ve kurumsal yöntemler kullanarak eşyalarınızı depoluyor olması dikkat edilecek ilk kriterler arasında olmalıdır. Ayrıca depolama hizmetinin öncesinde taşıma, nakliye, paketleme hizmetlerinin verilip verilmediği ve sonrasında kayıt tutma, arşiv ve ulaşılabilirlik sağlayıp sağlamadığı da firma seçiminiz konusunda işinizi kolaylaştırabilecek özelliklerdir.

Kurumsal Eşya Depolama

Kurumsal eşya depolama nasıl yapılır, hangi firmalar kurumsal eşya depolama firmalarıdır sorularına aslında basit bazı niteliklerin olup olmadığını kontrol ederek cevap vermeniz mümkündür. Firmamız bu özelliklerin tamamını bünyesinde bulundurduğundan ülkemizdeki en önde gelen kurumsal eşya depolama firması biziz.

  • Sizinle açık ve anlaşılır şekilde iletişim kurulması,
  • Fiyatlandırmanın istekleriniz ışığında bir ön araştırma yapıldıktan sonra net şekilde tarafınıza bildirilmesi,
  • Fiyat konusunda seçenekler sunarak hangi seçenekler ile fiyatın nasıl değişeceği konusunda sizi güzelce aydınlatması,
  • İşlemlerin toplamda ne kadar zaman alacağının söylenmesi,
  • İşi ile alakalı doğru soruların sorulmuş olması gibi nitelikler çalışacağınız eşya depolama firması özelliklerinde bulunduğu takdirde kurumsal eşya depolama hizmeti aldığınızdan söz edilebilecektir.

Kurumsal eşya depolama firmamızı tercih ederek sizler de eşya depolama hizmetimizden memnun kalan binlerce müşterimizden biri olma ayrıcalığına sahip olun. Müşteri deneyimi uzmanlarımız ile iletişime geçerek talep ettiğiniz eşya depolama şartları konusunda bilgi alabilir ve size özel bir fiyat çalışması yapmamızı isteyebilirsiniz.

Güvenilir Eşya Depolama

Güvenilir eşya depolamanın kim veya ne olduğunu seçmek, eşyalarınızın uluslararası standartlara uygun depolama alanlarında muhafaza edilmesi anlamına gelmektedir. Güvenilir eşya depolama firmaları sizlere sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile ön plana çıkmaktadır.

  • Kesintisiz güvenlik ve alarm sistemlerimiz,
  • Otomatik yangın söndürme donanımımız,
  • Kendi seçebileceğiniz raf seçeneklerimiz,
  • Depolama malzemesi konusunda sunduğumuz çeşitli alternatif materyallerimiz ile eşyalarınız için yedi gün yirmi dört saat üst düzey koruma sağlayarak alanında deneyimli ve güvenilir eşya depolama hizmeti vermekteyiz.

Ek olarak, depolama süreciniz boyunca işlemlerinizin her detayıyla ilgilenen alanında uzman ve güler yüzlü müşteri danışmanları kadromuz, nakliye aşamasında eşyalarınızın demontajını ve paketlenmesini üstlenen profesyonel ve kadrolu nakliye ekibimiz ve depolama hizmetimize ilişkin olarak sunduğumuz paketlerinize ekletebileceğiniz sigorta teminatımız ile sizlere yüzde yüz müşteri memnuniyeti yaşayacağınızı garanti ediyoruz.

Eşya Depolama Fiyatları

Eşya depolama fiyatları belirlenirken almış olduğunuz hizmet kapsamı ve var ise ek paketler değerlendirilecek hesaplamalar sunmaktayız. Güvenilir eşya depolama hizmetimizden piyasadaki en makul fiyatlandırmalar ile sizler de kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Müşteri danışmanlarımızda yapacağınız kısa bir görüşme ile sizlere özel bir fiyat projesi oluşturmamıza müsaade ettiğiniz takdirde, pek çok alternatif içerik ve eşya depolama paketi sunarak beklentilerinize ve bütçenize en uygun seçeneği birlikte belirleyebiliriz.

Kurumsal eşya depolama firması olarak, bireysel müşterilerimize vermiş olduğumuz güvenilir hizmetlere ek olarak kurumsal yapıya sahip olan müşterilerimize de profesyonel eşya depolama hizmetlerini en üst düzey koruma ile sunmaktayız. Kurumsal eşya depolama hizmeti kapsamında tüm kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör kuruluşlarına kurumsal eşya depolama işlerinde, çözüm ortağı olarak hizmet vermekteyiz. Firmamız, güvenli, düzenli ve temiz bir depolama alanı sunarak önemli eşyalarınıza, maddi ya da manevi değerdeki malzemelerinize ve evraklarınıza sahip çıkmaktadır.

Kurumsal depolama fiyatları, eşyaların miktarı, boyutları, türü ve yapılarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca deponun eşyalara olan uzaklığı da maliyete yansıyabilmektedir. Ayrıca seçeceğiniz depo alanlarının farklı büyüklüklerine ve özelliklerine göre fiyatlarımız da değişkenlik gösterebilmektedir.

Genel olarak depolama fiyatları konusunda oldukça uygun seçenekler sunmakta olan firmamız, kurumsal ya da bireysel depolama ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için sizlere farklı alternatifler sunarak görüşme notlarımıza göre sizlere bir eksper hizmeti sunmaktadır. Bu fiyatlandırma analizini içeren eksper raporumuz sayesinde kolaylıkla hangi depolama alanını, hangi paket içeriklerimiz ile birlikte kiralayacağınız seçeneğine yönelmek oldukça kolaylaşmaktadır. Ayrıca talep etmeniz durumunda tecrübeli müşteri danışmanlarımız daha önceki deneyimlerinden yola çıkarak sizin taleplerinize ve ihtiyaçlarınıza benzer müşteri portföylerimizden örneklerle seçim sürecinizde sizlere yardımcı olmaktadır.